
Pehmeä parsakaalikeitto
•
Pehmeänmakuinen parsakaalikeitto vie kielen mennessään. Tarjoile keitto kuumana tuoreen leivän kera.

Tee näin:
Tarjoiluun
Ainekset
Vettä
|
1¼ l |
---|---|
Parsakaalin nuppuja karkeina paloina
|
400 g |
Kesäkurpitsa karkeina paloina (n. 200 g)
|
1 |
Pientä valkosipulinkynttä
|
3 |
Hienonnettu keltasipuli
|
1 |
Vehnäjauhoa
|
1 rkl |
---|---|
Vettä
|
1½ dl |
Arla® Lempi Ruokakermaa 22 %
|
2 dl |
Tuorepuristettua limettimehua
|
4 tl |
Cayennepippuri
|
¼ tl |
Suolaa
|
2 tl |
Kuorittuja katkarapuja
|
400 g |
Koristeluun
Hienonnettua persiljaa
|
|
---|---|
Limelohkoja
|
Lisäksi
Täysjyväleipä
|
---|