Pehmeä kantarellikeitto

Pehmeä kantarellikeitto

Kantarellikeitto on syksyn klassikkoruoka, joka saa pehmeän makunsa juustosta. Parhaimmillaan keitto on, kun siinä käyttää tuoreita kantarelleja!
https://www.arla.fi/reseptit/pehmea-kantarellikeitto/

Tee näin:

  • Pilko kantarellit ja paista ne sipulisilpun kanssa voissa. Lisää joukkoon vehnäjauho. Lisää joukkoon kasvisliemi, ruoanvalmistusjuusto ja laktoositon ruokakerma. Kiehauta ja mausta mustapippurilla ja tarvittaessa suolalla. Koristele keitto tuorejuustokuutioilla ja tarjoa vaalean maalaisleivän kanssa.
Valmis!

Ainekset

L Arla® Lempi Ruokakermaa 22 %
1
Kasvisfondia tai sienifondia pakkauksen ohjeen mukaan
1 l
Arla® Juustocrémeä
500 g
Sipuli silputtuna
1
Kantarelleja
5 dl
Vehnäjauhoa
2 rkl
Suolaa
Mustapippuria