Pastakastike tuoreista tomaateista

Pastakastike tuoreista tomaateista

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Pastakastike tuoreista tomaateista maistuu kuin italialaisessa ravintolassa.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 750 g kypsiä tomaatteja
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 2 rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 1 dl vettä
  • 1 kanaliemikuutio
  • mustapippuria
  • 1 tl hunajaa
  • 1 ruukku basilikaa
  • 1 tl suolaa
  • 1 dl Arla kuohukermaa Kuohukermaa Suomesta
  • 2 dl Arla Emmental juustoa raastettuna

Tee näin:

Tee näin:

Paloittele tomaatit, kuori ja pilko sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit voissa kattilassa. Lisää tomaatit, vesi, kanaliemikuutio, pippuri ja hunaja. Keitä ilman kantta noin 10 minuuttia. Pilko basilika ja lisää kastikkeeseen. Mausta suolalla ja lisää kasvirasvasekoite. Tarjoile pastan ja juustoraasteen kanssa.

Lisää herkullisia ideoita