Pasta-kinkkuvuoka

Pasta-kinkkuvuoka

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(3)

Pasta-kinkkuvuoka on helppo ja herkullinen ruoka, joka maistuu koko perheelle.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 300 g pastaa
  • 150 g palvikinkkua tai savukalkkunaa viipaleina
  • 1 tlk yrttimaustettua tomaattimurskaa, 400 g
  • 2 dl Arla Lempi ruokakermaa 22 % Ruokakerma 22 % laktoositon
  • 1 rkl yrttisekoitusta, esim. Herbes de Provence
  • 1 tl suolaa
  • ½ tl rouhittua mustapippuria
  • 1 dl Arla Emmental juustoa raastettuna

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 250-asteiseksi. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsä pasta ja kaada uunivuokaan. Lisää suikaloitu kinkku tai kalkkuna, tomaattimurska, kerma ja mausteet. Sekoita hyvin ja tasoita pinta. Ripottele pinnalle juustoraaste. Kuumenna uunissa 10-15 minuuttia, kunnes pinta on kauniisti ruskistunut. Tarjoa salaatin kanssa.

Lisää herkullisia ideoita