Parsaomeletti

Parsaomeletti

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Parsaomeletti ja ihanaa juustoa sekä fenkolia. Tarjoile omeletti kylmän sipulikastikkeen kanssa; se antaa viimeisen silauksen!

Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 3 annosta

  • 150 g parsaa
  • 6 kananmunaa
  • 1 dl vettä
  • ½ tl suolaa
  • 1 ripaus mustapippuria
  • Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 2 tl fenkolinsiemeniä
  • 1 dl Arla Emmental juustoa raastettuna

Kastike

  • 2 dl Arla Lempi Kermaviiliä 15% Kermaviili 15 % laktoositon
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 rkl hienonnettua sipulia
  • 2 rkl hienonnettua tuoretta ruohosipulia
  • 1 ripaus suolaa
  • 1 ripaus mustapippuria
  • 1 dl kuutioitua kurkkua

Tee näin:

Tee näin:

Sekoita kastikkeen ainekset. Anna seistä jääkaapissa noin 30 minuuttia. Kypsennä parsa. Vatkaa munat, vesi, suola ja pippuri. Paista munakas miedolla lämmöllä voissa pannulla. Nosta taikinaa silloin tällöin, että juokseva taikina kulkeutuu alle ja kiinteytyy. Jauha fenkolinsiemenet huhmaressa. Ripottele omeletin päälle juusto ja fenkoli, kun pinta on kermainen. Lisää parsa. Kuutioi kurkku ja sekoita se kastikkeeseen. Tarjoile omeletti kastikkeen ja leivän kera.