Parsaomeletti

Parsaomeletti

Parsaomeletti ja ihanaa juustoa sekä fenkolia. Tarjoile omeletti kylmän sipulikastikkeen kanssa; se antaa viimeisen silauksen!

Tee näin:

  • Sekoita kastikkeen ainekset ja anna seistä jääkaapissa noin 30 minuuttia. Kypsennä parsa. Vatkaa munat, vesi, suola ja pippuri. Paista munakas miedolla lämmöllä voissa pannulla. Nosta taikinaa silloin tällöin, että juokseva taikina kulkeutuu alle ja kiinteytyy. Jauha fenkolinsiemenet huhmaressa. Ripottele omeletin päälle juusto ja fenkoli, kun pinta on kermainen. Lisää parsa omeletille. Kuutioi kurkku ja sekoita se kastikkeeseen. Tarjoile omeletti kastikkeen ja leivän kera.
Valmis!

Ainekset

Parsaa
150 g
Kananmunia
6
Vettä
1 dl
Suolaa
½ tl
Mustapippuria
1 ripaus
Fenkolinsiemen
2 tl
1 dl
Kastike
2 dl
Valkosipulinkynsi
1
Hienonnettua sipulia
1 rkl
Hienonnettua tuoretta ruohosipulia
2 rkl
Suolaa
1 ripaus
Mustapippuria
1 ripaus
Kuutioitua kurkkua
1 dl