Parsaa sitruunavoilla

Parsaa sitruunavoilla

Parsaa sitruunavoilla ja juustolla on ylellinen ja helppo keväinen lisuke. Sitruunavoi korostaa parsan herkkää makua ja juustoraaste viimeistelee kokonaisuuden.

Tee näin:

  • Ota voi jääkaapista pehmenemään.
  • Pese sitruuna huolellisesti ja raasta sen kuori. Varo raastamasta valkoista osaa.
  • Sekoita pehmennyt voi ja sitruunankuoriraaste yhteen. Muotoile voipaperin avulla tangoksi ja anna kovettua jääkaapissa ennen tarjoilua.
  • Leikkaa parsoista kannat pois.
  • Kypsennä parsat suolalla maustetussa vedessä 2-3 minuuttia. Ota pois ja valuta.
  • Aseta parsat lautaselle.
  • Leikkaa sitruunavoista paloja ja asettele sulamaan parsojen päälle.
  • Ripottele päälle juustoraastetta.
Valmis!

Ainekset

Tuoretta vihreää parsaa
400 g
200 g
Sitruunan kuori
1
2 dl