Parsaa sitruunavoilla ja juustolla

Parsaa sitruunavoilla ja juustolla

Arvioi

(4)

Parsaa sitruunavoilla ja juustolla on ylellinen ja yksinkertainen lisuke, joka kuuluu kevääseen. Sitruunavoi korostaa parsan herkkää makua ja juusto viimeistelee kokonaisuuden. Herkullista!

Ainekset

Annokset
  • 400 g tuoretta vihreää parsaa
  • 200 g Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 1 sitruunan raastettu kuori
  • 2 dl Arla Emmental juustoa raastettuna

Tee näin:

Tee näin:

Ota voi jääkaapista pehmenemään. Pese sitruuna huolellisesti ja raasta sen kuori. Varo raastamasta valkoista osaa. Sekoita pehmennyt voi ja sitruunankuoriraaste yhteen. Muotoile voipaperin avulla tangoksi ja anna kovettua jääkaapissa ennen tarjoilua. Leikkaa parsoista kannat pois. Kypsennä niitä suolalla maustetussa vedessä 2-3 minuuttia. Ota pois ja valuta. Aseta parsat lautaselle. Leikkaa sitruunavoista paloja ja asettele sulamaan parsojen päälle. Ripottele päälle juustoraastetta.