Ajankohtaista
Reseptit
Tuotteet
Vastuullisuus
Hyvinvointi
Tietoa meistä
Arla
Reseptit
Parsaa ja parmankinkkua
Parsaa ja parmankinkkua
•
Kommentit
Parsaa ja parmankinkkua pinjansiemenien kera. Eihän tämä yhdistelmä voi olla kuin herkkua!
Katso myös nämä
Kanttarellikeitto
(89)
15 minuuttia
Proteiinipannukakut
(1)
30 minuuttia
Kuohkeat pannukakut
(3)
15 minuuttia
Pannukakut raejuustolla
(2)
Kaikki reseptit
Tee näin:
Keitä parsat suolalla maustetussa vedessä 3-5 minuutin ajan.
Valuta vesi pois.
Paahda pinjansiemenet kuivalla paistinpannulla.
Kääri kinkkuviipaleet pienten parsakimppujen ympärille.
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kaada parsan päälle.
Ripottele päälle pinjansiemeniä.
Valmis!
Ainekset
Parsaa
600 g
Pinjansiemeniä
1 dl
Parmankinkkua
16 siivua
Sitruunakastike
Arla® Lempi Crème Fraîche 28 %
2 dl
Sitruunankuorta raastettuna
1 tl
Suolaa
ripausta
Valkopippuri
ripausta
Katso myös nämä
Kanttarellikeitto
(89)
15 minuuttia
Proteiinipannukakut
(1)
30 minuuttia
Kuohkeat pannukakut
(3)
15 minuuttia
Pannukakut raejuustolla
(2)
Kaikki reseptit