Parsaa ja parmankinkkua

Parsaa ja parmankinkkua

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(13)

Parsaa ja parmankinkkua pinjansiemenien kera. Eihän tämä yhdistelmä voi olla kuin herkkua!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 600 g parsaa
  • 1 dl pinjansiemeniä
  • 16 viipaletta parmankinkkua

Sitruunakastike

Tee näin:

Tee näin:

  1. Keitä parsat suolalla maustetussa vedessä 3-5 minuutin ajan.
  2. Valuta vesi pois.
  3. Paahda pinjansiemenet kuivalla paistinpannulla.
  4. Kääri kinkkuviipaleet pienten parsakimppujen ympärille.
  5. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kaada parsan päälle.
  6. Ripottele päälle pinjansiemeniä.

Katso myös nämä