Parsaa Hollandaisekastikkeella

Parsaa Hollandaisekastikkeella

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(6)

Parsaa Hollandaisekastikkeella on klassinen ja herkullinen alkuruoka, jonka valmistat muutamassa minuutissa.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Annokset

  • 400 g tuoretta vihreää parsaa
  • ½ tl suolaa
  • ½ sitruunan kuori ja mehu
  • 5 dl vettä

Hollandaisekastike

  • tuoretta rakuunaa

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

Aloita kastikkeella. Sulata voi kattilassa miedolla lämmöllä. Anna voin suolan asettua. Vatkaa keltuaiset ja vesi pienessä kattilassa. Laita se suureen kattilaan, kiehuvaan veteen. Vatkaa voimakkaasti, kunnes seos paksuuntuu. Ota kattila vesihauteesta ja vatkaa joukkoon voita, ilman että sakka tulee mukaan, vähän kerrallaan. Mausta sitruunalla ja suolalla.

Keitä parsoja noin 3 minuuttia kevyesti suolatussa vedessä, joka on maustettu sitruunan kuorella ja mehulla. Levitä parsa lautasille ja kaada kastiketta päälle. Koristele tuoreella rakuunalla ja tarjoile leivän kera.

Lisää herkullisia ideoita