Papuja vinegretissä

Papuja vinegretissä

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(2)

Pavut perintesellä vinegrettikastikkeella on raikas ja terveellinen ateria.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 100 g leikkopapuja
  • 100 g vahapapuja
  • 100 g vihreitä papuja

Punasipulivinegretti

  • 1 punasipuli
  • 2 rkl punaviinietikkaa
  • 1 tl dijonsinappia
  • 1 tl sokeria
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • vesikrassia

Tee näin:

Tee näin:

Leikkaa leikkopavut palasiksi. Keitä pavut pehmeiksi suolavedessä, noin 5 minuuttia. Jäähdytä kylmässä vedessä. Kuori sipuli ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Sekoita punaviinietikan kanssa ja anna vetäytyä noin 10 minuuttia. Lisää sipuleihin loput vinegretin ainekset ja sekoita papujen joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla. Aseta seos vadille ja koristele vesikrassilla.

Lisää herkullisia ideoita