Papuja vinegretissä

Papuja vinegretissä

Pavut perintesellä vinegrettikastikkeella on raikas ja terveellinen ateria. Kokeile reseptiä!

Tee näin:

  • Leikkaa leikkopavut palasiksi. Keitä pavut pehmeiksi suolavedessä, noin 5 minuuttia. Jäähdytä kylmässä vedessä. Kuori sipuli ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Sekoita punaviinietikan kanssa ja anna vetäytyä noin 10 minuuttia. Lisää sipuleihin loput vinegretin ainekset ja sekoita papujen joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla. Aseta seos vadille ja koristele vesikrassilla.
Valmis!

Ainekset

Haricot verts -papuja
100 g
Vahapapuja
100 g
Vihreitä papuja
100 g
Punasipulivinegretti
Punasipuli
1
Punaviinietikkaa
2 rkl
Dijonsinappi
1 tl
Sokeria
1 tl
Oliiviöljyä
4 rkl
Suolaa
Mustapippuria
Vesikrassia