Paprikauunimakkara

Paprikauunimakkara

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Uunimakkara on nopeasti ja helposti valmistuva ruoka, siis täydellinen kiireiseen arkeen. Tässä reseptissä makkaran väliin laitetaan punaista ja keltaista paprikaa. Lisukkeeksi sopii kermaviilistä, kurkkusalaatista ja sinapista valmistettu kastike.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Leikkaa syviä viiltoja makkaraan. Aseta makkara uuninkestävään vuokaan. Jaa paprikat kahtia pituussuunnassa ja poista siemenkota. Leikkaa ne palasiksi. Lisää paprikanpalat makkaran viiltoihin, ripottele ylimääräiset paprikanpalat vuokaan makkaran ympärille. Paista makkaraa uunin keskiosassa noin 20 minuuttia. Sekoita kermaviili, kurkkusalaatti ja sinappi. Tarjoile kastike makkaran keitettyjen maissien ja makaronin kera.