Paprikakalakeitto

Paprikakalakeitto

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Kalakeitto on maittava perusruoka, joka saa lisämakua paprikasta. Paprikakalakeitto sopii arkeen sekä viikonloppuun.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 400 g kalafileetä esim. järvikalaa tai turskaa
  • 3 eri väristä paprikaa
  • 2 valkosipulinkynttä
  • öljyä
  • 6 dl Arla kevytmaitoa Kevytmaito
  • 2 dl Arla Lempi ruokakermaa 22 % Ruokakerma 22 %
  • 1 dl valkoviiniä (tai vettä ja 1 rkl sitruunanmehua)
  • 2 kalaliemikuutiota
  • 1 tl timjamia
  • suolaa
  • cayennepippuria
  • tuoretta timjamia
  • 100 g Arla Emmental juustoa raastettuna

Tee näin:

Tee näin:

Paloittele kalafileet ja paprika. Kuullota paprikoita ja puristettua valkosipulia öljyssä pannulla noin 3 minuuttia. Lisää maito, kerma, viini, liemikuutiot ja timjami. Anna kiehahtaa. Laita kalapalat kattilaan ja anna kiehua 3-4 minuuttia. Mausta kalakeitto suolalla ja pippurilla. Ripottele keiton pinnalle juustoraastetta ja tuoretta timjamia.