Kalakeitto

Kalakeitto

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Herkullinen kalakeitto on mukava viileiden päivien ruoka. Kokeile kalakeitossa erilaisia kaloja ja löydä oma suosikkisi. Tutustu reseptiin!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 6 perunaa
  • 1 sipuli tai purjo
  • 5 dl vettä
  • 2 kalaliemikuutiota
  • kokonaisia maustepippureita
  • 2 laakerinlehteä
  • 5 dl Arla kevytmaitoa Kevytmaito
  • 400 g ruodotonta kalafileetä tai pakastekalaa
  • suolaa
  • 1 tl kuivattua tilliä tai
  • 2 rkl tuoretta tilliä hienonnettuna

Tee näin:

Tee näin:

1. Aloita kalakeiton valmistus kuorimalla ja paloittelemalla perunat sekä sipuli. Jos käytät purjoa, pese se hyvin ja viipaloi ohuiksi renkaiksi.
2. Laita ainekset kattilaan ja lisää vesi. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää liemikuutiot, maustepippurit ja laakerinlehdet. Anna kiehua hiljalleen kannen alla, kunnes perunat ovat kypsiä.
3. Lisää maito ja paloiteltu kala. Kuumenna kalakeitto kiehuvaksi ja anna hautua muutama minuutti, kunnes kalapalat ovat kypsyneet.
4. Tarkista keiton maku ja lisää tarvittaessa hiukan suolaa. Mausta kalakeitto kuivatulla tai tuoreella tillillä. Tarjoa kalakeitto esim. ruisleivän ja juuston kanssa.

Lisää herkullisia ideoita