Paprikagulassi

Paprikagulassi

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Paprikagulassi lämmittää mukavasti viileällä. Sivuiltamme löydät helppoja ruokaohjeita sekä vaativampia reseptejä sisäisen kokkisi herättämiseksi.

Ainekset

Annokset
  • 4 isoa paprikaa
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1-2 rkl Arla Ingmariinia
  • 1 tl timjamia
  • 1 tl suolaa
  • ½ dl tomaattipyreetä
  • ½ dl makeaa chilikastiketta
  • 2 dl Arla kuohukermaa Kuohukermaa Suomesta
  • ½ dl vettä
  • 1 punainen chili
  • 2 rkl persiljaa hienonnettuna

Tee näin:

Tee näin:

Pese paprikat, halkaise ja poista siemenet. Leikkaa paprikat suurehkoiksi kuutioiksi. Hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna rasva isolla pannulla tai kattilassa. Lisää paprikapalat ja valkosipuli. Paista muutama minuutti välillä sekoitellen. Mausta morttelissa hienonnetulla timjamilla, suolalla, tomaattipyreellä ja chilikastikkeella. Lisää kerma ja vesi. Sekoita ja anna kiehua hiljalleen muutama minuutti. Mausta vielä hienonnetulla chilillä, jos haluat kastikkeeseen enemmän potkua. Ripottele persilja pinnalle. Tarjoa pastan tai riisin kanssa. Tarjoa lisäksi juustoraastetta.