Paprikagulassi

Paprikagulassi

Paprikagulassi lämmittää mukavasti viileällä. Sivuiltamme löydät helppoja ruokaohjeita sekä vaativampia reseptejä sisäisen kokkisi herättämiseksi.
https://www.arla.fi/reseptit/paprikagulassi/

Tee näin:

  • Pese paprikat, halkaise ja poista siemenet. Leikkaa paprikat suurehkoiksi kuutioiksi. Hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna rasva isolla pannulla tai kattilassa. Lisää paprikapalat ja valkosipuli. Paista muutama minuutti välillä sekoitellen. Mausta morttelissa hienonnetulla timjamilla, suolalla, tomaattipyreellä ja chilikastikkeella. Lisää kerma ja vesi. Sekoita ja anna kiehua hiljalleen muutama minuutti. Mausta vielä hienonnetulla chilillä, jos haluat kastikkeeseen enemmän potkua. Ripottele persilja pinnalle. Tarjoa pastan tai riisin kanssa. Tarjoa lisäksi juustoraastetta.
Valmis!

Ainekset

Isoa paprika
4
Valkosipulinkynsiä
2
1-2 rkl inkivääriä
Timjamia
1 tl
Suolaa
1 tl
Tomaattipyreetä
½ dl
Makeaa chilikastike
½ dl
2 dl
Vettä
½ dl
Punainen chili
1
Persiljaa hienonnettuna
2 rkl