Pannupihvi ja kermainen papu-perunasalaatti

Pannupihvi ja kermainen papu-perunasalaatti

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Pannupihvi sopii ruokapöytään kaikkina viikonpäivinä – vieraiden kanssa tai ilman. Pihvit saavat hyvän maun sinapista ja rosmariinista.

Ainekset

Annokset

Papu-perunasalaatti

  • 600 g perunaa
  • 400 g pieniä valkoisia papuja
  • ½ punasipulia
  • 1 kevätsipuli
  • 2 rkl kapriksia
  • 3 dl Arla Lempi Kermaviiliä 15% Kermaviili 15 % laktoositon
  • 2 rkl raastettua piparjuurta
  • ½ kuutioitu omenaa
  • ½ sitruunan raastettu kuori ja mehu
  • 1 tl suolaa
  • 1 ripaus mustapippuria

Yrttisalaatti

  • 40 g rucolaa
  • ½ dl hienonnettua tuoretta tilliä
  • 1 dl viipaloitua vesikrassia

Tee näin:

Tee näin:

Kuori ja hienonna sipuli. Paista voissa ilman että se saa väriä, anna jäähtyä. Sekoita korppujauhot ja maito ja anna turvota noin 10 minuuttia. Sekoita joukkoon jauheliha ja muut ainesosat. Muotoile pihvit ja paista ne voissa pannulla. Vähennä lämpöä ja paista valmiita pihvejä noin 10 minuuttia. Kuori ja keitä perunat kevyesti suolatussa vedessä, anna jäähtyä. Valuta ja pese pavut viileässä vedessä. Kuori ja viipaloi punasipuli, suikaloi kevätsipulit. Leikkaa jäähtyneet perunat lohkoiksi. Sekoita kaikki papu-perunasalaatin ainekset. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita yrttisalaatti. Tarjoile pihvit salaattien kera.