Paneroidut ahvenfileet ja kantarelli-rapupyttipannu
  • Arla
  • Reseptit
  • Paneroidut ahvenfileet ja kantarelli-rapupyttipannu

Paneroidut ahvenfileet ja kantarelli-rapupyttipannu

Paneroidut ahvenfileet on herkullinen ruoka suussa sulavan kantarelli-rapupyttipannun kera. Sadonkorjuun aikaan tuoreet sienet kruunaavat pyttipannun!

Tee näin:

  • Nypi ruodot pihdeillä ahvenfileiden paksuimmasta kohdasta. Pyörittele fileet ruisjauho-suolaseoksessa. Kuumenna rasva pannulla ja paista fileitä 3 minuuttia molemmin puoli. Paista paloitellut kantarellit voissa pannulla, lisää valutetut ravunpyrstöt, mausteet ja ruohosipuli. Tarkista maku. Sekoita kastike. Tarjoa lisäksi keitettyjä uusia perunoita.
Valmis!

Ainekset

Ahvenfileitä
600 g
Ruisjauhoa
½ dl
Suolaa
1 tl
3 rkl
Kantarelli-rapupyttipannu
Tuoreita kantarellia
1 l
Prk ravunpyrstö liemessä, n. 300 g
1
Suolaa
½ tl
Mustapippurirouhetta
¼ tl
Ruohosipulia hienonnettuna
1 dl
Kastike
200 g
Valkosipulinkynsi hienonnettuna
1
Sitruunapippuria
½ tl
Ruohosipulia hienonnettuna
½ dl