Paneroidut ahvenfileet ja kantarelli-rapupyttipannu

Paneroidut ahvenfileet ja kantarelli-rapupyttipannu

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Paneroidut ahvenfileet on herkullinen ruoka suussa sulavan kantarelli-rapupyttipannun kera. Sadonkorjuun aikaan tuoreet sienet kruunaavat pyttipannun!

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Kantarelli-rapupyttipannu

  • 1 l tuoreita kantarelleja
  • 1 prk jokiravunpyrstöjä liemessä, n. 300 g
  • ½ tl suolaa
  • ¼ tl mustapippurirouhetta
  • 1 dl ruohosipulia hienonnettuna

Kastike

Tee näin:

Tee näin:

Nypi ruodot pihdeillä ahvenfileiden paksuimmasta kohdasta. Pyörittele fileet ruisjauho-suolaseoksessa. Kuumenna rasva pannulla ja paista fileitä 3 minuuttia molemmin puoli. Paista paloitellut kantarellit voissa pannulla, lisää valutetut ravunpyrstöt, mausteet ja ruohosipuli. Tarkista maku. Sekoita kastike. Tarjoa lisäksi keitettyjä uusia perunoita.