Paneroidut ahvenfileet ja kantarelli-rapupyttipannu

Pääruoka
(3)
Kommentit
Paneroidut ahvenfileet ja kantarelli-rapupyttipannu

Paneroidut ahvenfileet on herkullinen ruoka suussa sulavan kantarelli-rapupyttipannun kera. Sadonkorjuun aikaan tuoreet sienet kruunaavat pyttipannun!

tallenna resepti
Jaa
Tulosta
  • Arla
  • Reseptit
  • Paneroidut ahvenfileet ja kantarelli-rapupyttipannu
https://www.arla.fi/reseptit/paneroidut-ahvenfileet-ja-kantarelli-rapupyttipannu/

Ainekset

4 annosta
Ahvenfileitä
600 g
Ruisjauhoa
½ dl
Suolaa
1 tl
3 rkl

Kantarelli-rapupyttipannu

Tuoreita kantarellia
1 l
Prk ravunpyrstö liemessä, n. 300 g
1
Suolaa
½ tl
Mustapippurirouhetta
¼ tl
Ruohosipulia hienonnettuna
1 dl

Kastike

200 g
Valkosipulinkynsi hienonnettuna
1
Sitruunapippuria
½ tl
Ruohosipulia hienonnettuna
½ dl

Tee näin:

  • Nypi ruodot pihdeillä ahvenfileiden paksuimmasta kohdasta. Pyörittele fileet ruisjauho-suolaseoksessa. Kuumenna rasva pannulla ja paista fileitä 3 minuuttia molemmin puoli. Paista paloitellut kantarellit voissa pannulla, lisää valutetut ravunpyrstöt, mausteet ja ruohosipuli. Tarkista maku. Sekoita kastike. Tarjoa lisäksi keitettyjä uusia perunoita.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Kommentit