Palsternakkacappuccino ja päärynälisäke

Palsternakkacappuccino ja päärynälisäke

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Palsternakkacappuccino ja päärynälisäke on herkullinen ja eksoottinen keitto, jolla voi yllättää vaikkapa juhlavieraat.

Ainekset

Annokset

Päärynä-pähkinälisäke

  • 1 päärynä, ei ylikypsä
  • 50 g saksanpähkinöitä paahdettuna
  • 2 rkl ruohosipulia hienonnettuna
  • 1 dl Arla kevytmaitoa Kevytmaito

Tee näin:

Tee näin:

Huuhdo, kuori ja paloittele palsternakat. Kuori ja hienonna sipuli. Paista sipuli pehmeäksi voissa kattilassa. Lisää kattilaan palsternakkapalat, viini, vesi ja liemikuutiot. Anna kiehua kypsäksi, noin 12 minuuttia. Soseuta keitto. Lisää kerma ja mausta valkopippurilla. Kuori ja halkaise päärynä, poista siemenkota. Leikkaa päärynä pieniksi kuutioiksi. Rouhi pähkinät. Sekoita keskenään päärynäkuutiot, pähkinärouhe ja ruohosipuli. Kuumenna maito ja vatkaa vaahdoksi. Jaa keitto annoskulhoihin. Lisää vaahtoa ja päärynälisäkettä.