Paistetut tomaatit basilikakastikkeella

Paistetut tomaatit basilikakastikkeella

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Paistetut tomaatit basilikakastikkeella on ruoka, joka maistuu tilanteessa kuin tilanteessa. Basilikakastike sopii hyvin myös dipiksi.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 6 kiinteää tomaattia
  • Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 2 tl balsamicoa
  • ½ tl suolaa
  • mustapippuria
  • 1 dl oliiveja

Kastike

Tee näin:

Tee näin:

Halkaise tomaatit. Paista niitä voissa miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia joka puolelta. Mausta balsamiviinietikalla, suolalla ja pippurilla. Lisää lopuksi oliivit ja paista niitä kunnes ne ovat lämpimiä. Sekoita crème fraiche, basilika, suola ja valkosipuli. Tarjoile tomaatit kuumina tai lämpiminä kastikkeen kanssa.

Lisää herkullisia ideoita