Paistettua lohta ja mangoa

Paistettua lohta ja mangoa

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Paistettu lohi mangon kera on ihana herkkuruoka. Tarjoile ateria tuoreen leivän kera!

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • ¾ kg porkkanoita
  • 1 mango
  • 10 g Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 2 hienonnettua valkosipulinkynttä
  • 1 tl hienonnettua korianteria
  • 2 tl sitruunan kuorta raastettuna
  • 2 rkl tuorepuristettua sitruunamehua
  • 1 dl Arla Lempi ruokakermaa 22 % Ruokakerma 22 %
  • ½ dl tuoretta hienonnettua minttua
  • ½ tl suolaa
  • pippuria myllystä
  • 500 g tuorepastaa

Lisäksi

  • tuoreita mintunlehtiä

Tarjoiluun

  • 4 grillattua lohifileetä

Tee näin:

Tee näin:

Kuori porkkanat ja höylää ne ohuiksi suikaleiksi pituussuunnassa perunankuorimaveitsellä. Jaa mango kahtia. Kuori mango ja leikkaa se pieniksi paloiksi. Anna voin sulaa kuumalla pannulla, mutta ilman tummumisen. Paista valkosipulia, inkivääriä ja korianteria noin ½ minuuttia. Lisää porkkanat ja anna niiden paistua noin. 2 min. Lisää sitruunan kuori ja mehu ja anna seoksen kiehua miedolla lämmöllä kannen alla noin 3 minuuttia. Lisää viimeisenä ruokakerma, mango, minttu, suola ja pippuri. Keitä saman aikaisesti pasta pakkauksen ohjeiden mukaan. Valuta pasta ja säästä 1 dl keitinvettä. Kaada pasta takaisin kattilaan ja sekoita joukkoon porkkanaseos ja keitinvesi. Kuumenna seos ja mausta maun mukaan.