Paistettua kanaa ja texmexdippiä

Paistettua kanaa ja texmexdippiä

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Paistetut kanankoivet, perunalohkot ja vihannestikut ovat herkullinen naposteltava texmex dipin kera. Kokeile iltapalaksi jo tänään!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 15 kpl maissilastuja
  • 8 kanankoipea
  • 1 rkl öljyä
  • ½ tl suolaa
  • 5 isoa perunaa

Texmexdippi

Lisäksi

  • 300 g kurkkua tikkuina
  • 300 g porkkanaa tikkuina

Tee näin:

Tee näin:

Murskaa maissilastut. Poista mahdolliset nahat kanankoivista. Voitele koivet öljyllä, ripottele päälle suolaa ja pyörittele ne murskatuissa maissilastuissa. Lisää koivet leivinpaperille uunipellille. Leikkaa perunat lohkoiksi. Laita ne uunipellille kanojen kanssa. Paista koipia ja perunoita 225 °C:ssa uunin keskiosassa noin puoli tuntia. Texmexdippi: Sekoita crème fraiche ja tacokastike keskenään. Laita foliota kanankoipien luuosaan ja dippaa koipia, perunoita ja vihannestikkuja dippikastikkeessa.

Lisää herkullisia ideoita