Paholaisen kanaa

Illallinen Pääruoka
(9)
Kommentit
Paholaisen kanaa

Paholaisen kana on tulinen ja maukas uunissa valmistettu ruoka. Tarjoile kana oliivikastikkeen ja kasvisten kanssa.

tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/paholaisen-kanaa/

Ainekset

4 annosta
Kokonainen kana
1
Rypsiöljy
3 rkl
Suolaa
1 tl
Sambal oelekia
2 tl
Valkosipulinkynttä puserrettu
2
Hienonnettua tuoretta persiljaa
2 rkl
Sitruunankuori ja mehu
½

Oliivikastike

Arla® Lempi Kermaviiliä 15%
1½ dl
Vihreää oliivitahnaa
½ dl

Tee näin:

  • Kuumenna uuni 250 asteeseen. Poista kanalta selkäranka. Levitä, painele ja laita se nahkapuoli ylöspäin vuokaan. Sekoita puolet rypsiöljystä suolan ja sambal oelekin kanssa. Voitele kana seoksella. Paista uunin keskiosassa 45 minuuttia. Alenna lämpötila 175 asteeseen 15 minuutin jälkeen. Sekoita loput rypsiöljystä valkosipulin, persiljan, sitruunan kuoren ja mehun kanssa. Voitele kana seoksella ja paista vielä 5 minuuttia. Sekoita kermaviili ja oliivitahna kastikkeeksi ja tarjoile.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Paista juureksia ja tarjoile kana niiden kanssa.

Kommentit