Pähkinäsuklaa

Pähkinäsuklaa

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Pähkinäsuklaa on hurmaava yhdistelmä suussa sulavaa suklaata ja maukkaita maapähkinöitä. Pähkinäsuklaa sopii myös lahjaksi. Kokeile reseptiä!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 35 palaa

  • 1 dl sokeria
  • 350 g maapähkinävoita
  • 2 dl vaaleaa siirappia
  • 1 dl maissihiutaleita (corn flakes)
  • 1 dl kookoshiutaleita
  • 300 g tummaa suklaata

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

  1. Aloita valmistamaan pähkinäsuklaa ja vuoraa ensiksi kooltaan noin 20x30 cm kokoinen muotti tai vuoka leivinpaperilla. Sekoita keskenään maapähkinävoi, sokeri ja siirappi kattilassa.
  2. Anna ainesten lämmetä ja sulaa kattilassa keskilämmöllä noin 1-2 minuuttia, koko ajan sekoittaen. Nosta kattila pois liedeltä. Murskaa corn flakesit ja sekoita ne yhdessä kookoshiutaleiden kanssa taikinan sekaan.
  3. Levitä taikina muottiin. Sulata suklaa mikroaaltouunissa tai vesihauteessa ja levitä sula suklaa taikinan päälle. Jätä pähkinäsuklaa jäähtymään ja jähmettymään vähintään 1 tunnin ajaksi. Leikkaa valmis pähkinäsuklaa sopivan kokoisiksi kuutioiksi.

Katso myös nämä