Pähkinäpiirakka

Pähkinäpiirakka

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(2)

Tämä ihana ja herkullinen pähkinäpiirakka sopii sekä arkeen että juhlapöytään.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Täyte

Tee näin:

Tee näin:

Kuumenna uuni 225-asteiseksi. Paloittele voi ohuiksi viipaleiksi. Sekoita voi, jauhot ja sokeri taikinaksi. Painele taikina piirakkavuokaan (ø 24 cm). Laita vuoka jääkaappiin puoleksi tunniksi. Paahda pähkinät pannulla tai uunissa. Jäähdytä pähkinöitä hieman ja hiero kämmeniä vasten, jotta kuoret irtoavat. Esipaista piirakkapohjaa uunin keskitasolla noin 10 minuuttia. Laita täytteen ainekset kattilaan ja kuumenna, kunnes seos poreilee. Lisää pähkinät. Kaada täyte piirakkavuokaan pohjan päälle ja paista vielä 8-10 minuuttia. Jäähdytä. Tarjoa piirakka esimerkiksi jäätelön kera.

Lisää herkullisia ideoita