Pähkinäkrokantti

Pähkinäkrokantti

Pähkinäkrokantti on lyömätön herkku! Voit tarjoilla sitä jäätelöannoksien, jälkiruokien ja juustojen kera.
https://www.arla.fi/reseptit/pahkinakrokantti/

Tee näin:

  • Keitä pähkinöitä, vettä ja sokeria kattilassa hiljalleen miedolla lämmöllä noin 45 minuutin ajan. Sulata voi paistinpannussa. Nostele pähkinät pois kattilasta ja kaada ne pannulle. Paista pähkinät voissa sekoitellen kunnes ne ovat kauniin ruskeita väriltään. Kaada pähkinät leivinpaperin päälle ja ripottele päälle merisuolahiutaleita. Tarjoile!
Valmis!

Ainekset

Kuorittuja hasselpähkinöitä
100 g
Vettä
1½ dl
Sokeria
1 dl
25 g
Merisuolaa