Pähkinäkrokantti

Pähkinäkrokantti

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Pähkinäkrokantti on lyömätön herkku! Voit tarjoilla sitä jäätelöannoksien, jälkiruokien ja juustojen kera.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • Makusi mukaista juustoa, esim. Castello White Valkohomejuustoa

Tee näin:

Tee näin:

Keitä pähkinöitä, vettä ja sokeria kattilassa hiljalleen miedolla lämmöllä noin 45 minuutin ajan. Sulata voi paistinpannussa. Nostele pähkinät pois kattilasta ja kaada ne pannulle. Paista pähkinät voissa sekoitellen kunnes ne ovat kauniin ruskeita väriltään. Kaada pähkinät leivinpaperin päälle ja ripottele päälle merisuolahiutaleita. Tarjoile!