Pähkinä-juustokastike pastalle

Pähkinä-juustokastike pastalle

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Pähkinä-juustokastike pastalle on helppo valmistaa ja maistuu aina.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 2 rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 1½ rkl vehnäjauhoja
  • 2 dl kanalientä fondista tai kuutiosta
  • 1 dl kuivaa valkoviiniä
  • 1 dl Arla kuohukermaa Kuohukermaa Suomesta
  • mustapippuria myllystä
  • 1 tl dijonsinappia
  • 3 rkl tuoretta sitruunamehua
  • ¼ tl cayennepippuria
  • ½ tl suolaa
  • 2 dl Arla Emmental juustoa raastettuna
  • 1½ dl karkeasti rouhittuja saksanpähkinöitä paahdettuna

Tee näin:

Tee näin:

Sulata voi kasarissa ja kiehauta siinä jauhot. Lisää kuuma kanaliemi samalla sekoittaen. Kun kastike on tasaiseksi sekoitettu, lisää valkoviini ja kerma sekä mausteet. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua muutama minuutti välillä sekoittaen. Lisää juustoraaste ja sekoita, kunnes kastike on tasaista. Lisää kuivalla pannulla kevyesti paahdettu pähkinärouhe ja anna kiehua hiljalleen pari minuuttia. Tarjoa kastike pastan kanssa.