Paahtopaistisalaatti chili-savupaprikajuustolla

Paahtopaistisalaatti chili-savupaprikajuustolla

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Paahtopaistisalaatti chili-savupaprikajuustolla sopii lounaaksi, iltapalaksi tai vaikka tarjottavaksi juhlien noutopöytään. Tutustu Arlan reseptiin!

Ainekset

Salaatti

  • 500 g rosepaahtopaistia
  • 500 g salaattia mielesi mukaan
  • 500 g kirsikkatomaatteja
  • 500 g kurkkua
  • 200 g varsiselleriä
  • 100 g paahdettua sipulia

Chili ja savupaprika Apetina 20 annosta

  • 1 kg Apetina kuutioita
  • 4 rkl savupaprikajauhetta
  • 5 chilipalkoa
  • 4 dl oliiviöljyä
  • 1 tl suolaa

Tee näin:

Tee näin:

Mausta ensin Apetina juustokuutiot: Soseuta muut ainekset paitsi juusto tahnaksi ja sekoita juuston joukkoon.

Pilko kasvikset mielesi mukaan salaattipohjan sekaan. Sekoita juusto (500 g) marinadeineen salaatin joukkoon. Asettele paahtopaistisiivut lautasen pohjalle ja nosta salaattisekoitus päälle. Ripottele päälle vielä paahdettu sipuli.