Paahtopaistisalaatti

Paahtopaistisalaatti

Ruokaisa paahtopaistisalaatti sopii hyvin vaikkapa lounaaksi. Kokeile reseptiä!
https://www.arla.fi/reseptit/paahtopaistisalaatti/

Tee näin:

  • Leikkaa leipä noin 1x1 cm kuutioiksi ja paista ne kullankeltaisiksi voissa pannulla. Poista siemenet päärynästä ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Kaada päälle oliiviöljyä ja sitruunamehua. Sekoita päärynät ja salaatti isossa kulhossa. Leikkaa liha noin 1 cm leveiksi suikaleiksi ja lisää ne salaattiin. Ripottele joukkoon hienonnettu vesikrassi ja krutonkeja. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja tarjoile salaatin kera.
Valmis!

Ainekset

Viipaloitua, paistettua paahtopaistia
300 g
Vaaleaa leipää
2 siivua
1 rkl
Päärynä
1
Oliiviöljyä
1 rkl
Sitruunamehua
1 tl
Salaattisekoitusta
2 l
Rs krassia
1
Krutonkeja
Kastike
Merisuolaa
Mustapippuria
2 dl
Sitruunamehua
1 rkl
Kuivattua timjamia
ripausta