Paahtopaistisalaatti

Paahtopaistisalaatti

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Ruokaisa paahtopaistisalaatti sopii hyvin vaikkapa lounaaksi.

Ainekset

Annokset
  • 300 g viipaloitua, paistettua paahtopaistia
  • 2 viipaletta vaaleaa leipää
  • 1 rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 1 päärynä
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl sitruunamehua
  • 2 l salaattisekoitusta
  • 1 rs krassia
  • krutonkeja

Kastike

Tee näin:

Tee näin:

Leikkaa leipä noin 1x1 cm kuutioiksi ja paista ne kullankeltaisiksi voissa pannulla. Poista siemenet päärynästä ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Kaada päälle oliiviöljyä ja sitruunamehua. Sekoita päärynät ja salaatti isossa kulhossa. Leikkaa liha noin 1 cm leveiksi suikaleiksi ja lisää ne salaattiin. Ripottele joukkoon hienonnettu vesikrassi ja krutonkeja. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja tarjoile salaatin kera.