Bataattiranskalaiset ja pestodippi

Bataattiranskalaiset ja pestodippi

Ruokaisa kasvisruoka, paahdettuja bataatteja ja pähkinöitä. Lisukkeena herkullinen pinaatista tehty pesto.

Tee näin:

Bataattiranskalaiset
  • Kuumenna uuni 225 °. Pese ja lohko bataatit. Laita ne pähkinöiden kanssa uunipellille. Suolaa ja voitele ranskalaiset sulatetulla voilla. Paahda uunin keskitasossa noin 25 min.
Pinaattipesotahna
  • Miksaa pähkinät hienoksi mikserissä. Raasta juusto. Lisää mikseriin juusto, rahka, creme fraiche, pinaatti ja valkosipuli, sekoita. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile bataatti pestotahnan, pinaatin ja punajuuriversojen kanssa.
Valmis!

Ainekset

Ainekset
Bataatti
1 kg
Hasselpähkinöitä
1 dl
Suolaa
1 tl
2 rkl
Pinaattipestotahna
Paahdettuja hasselpähkinöitä
2 dl
Castello® Daringly Different Monastery -juustoa
100 g
100 g
150 g
Baby-pinaattia
100 g
Hienonnettu valkosipulinkynsi
1
Suolaa
1 tl
Mustapippuria
Tarjoiluun
Baby-pinaattia
Punajuuren ituja