Bataattiranskalaiset ja pestodippi

Bataattiranskalaiset ja pestodippi

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(2)

Ruokaisa kasvisruoka, paahdettuja bataatteja ja pähkinöitä. Lisukkeena herkullinen pinaatista tehty pesto.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Ainekset

Pinaattipestootahna

Tarjoiluun

  • baby-pinaattia
  • punajuuren ituja

Tee näin:

Tee näin:

Bataattiranskalaiset

Kuumenna uuni 225 °. Pese ja lohko bataatit. Laita ne pähkinöiden kanssa uunipellille. Suolaa ja voitele ranskalaiset sulatetulla voilla. Paahda uunin keskitasossa noin 25 min.

Pinaattipesotahna

Miksaa pähkinät hienoksi mikserissä. Raasta juusto. Lisää mikseriin juusto, rahka, creme fraiche, pinaatti ja valkosipuli, sekoita. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile bataatti pestotahnan, pinaatin ja punajuuriversojen kanssa.

Katso myös nämä