Omenapiirakka pellillinen

Omenapiirakka pellillinen

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Pellillinen omenapiirakkaa on täydellinen ja helppo jälkiruoka, kun herkuttelijoita on monta. Kokeile helppoa reseptiä!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 24 palaa

  • 8 omenaa
  • 4 tl kanelia
  • 4 rkl sokeria
  • 1 dl murskattuja hasselpähkinöitä

Liittyvät reseptit

Tee näin:

Tee näin:

Pellillinen omenapiirakkaa aloitetaan tekemällä piirakkataikina.

1. Laita uuni lämpenemään 175°C asteeseen ja vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi sähkövatkaimella.
2. Sekoita kulhossa keskenään jauhot ja leivinjauhe. Sulata voi ja sekoita se maidon kanssa.
3. Sekoita voi-maitoseos, jauhot ja kananmunavaahto taikinaksi.
4. Aseta leivinpaperiarkki uunipellille, kooltaan noin 30x40cm, ja kaada piirakkataikina uuni-pellille.
5. Kuori ja pilko omenat paloiksi. Sekoita sokeri ja kaneli keskenään. Sekoita omenapalat kanelisokerin ja pähkinärouheen kanssa.
6. Ripottele omenapalat piirakkataikinan päälle ja paista pellillistä omenapiirakkaa noin 25 minuuttia. Ota omenapiirakka pellillinen uunista ja anna sen jäähtyä ennen tarjoilua.

Leikkaa omenapiirakka pellillinen paloiksi ja tarjoile se vaniljakastikkeen kanssa.

Lisää herkullisia ideoita