Omenaiset lehtipihvirullat

Omenaiset lehtipihvirullat

Herkulliset lehtipihvirullat saavat makean lisäyksen omenasta.

Tee näin:

  • Kääri jokaiseen lehtipihviviipaleeseen omenalohko. Kiinnitä rullat hammastikulla. Ruskista rullat rasvassa pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää kerma pannulle ja kypsennä miedolla lämmöllä kannen alla noin 12 minuuttia. Nosta rullat pannulta esim. lautaselle ja poista tikut. Sekoita maissitärkkelysjauho ruokalusikalliseen kylmää vettä ja sekoita pannulla kastikkeeseen. Lisää rullat ja anna kiehua hiljalleen 2 minuuttia. Ripottele päälle piparjuuriraaste ja sipulisilppu juuri ennen tarjoilua.
Valmis!

Ainekset

Lehtipihvi, n. 400 g
8
Iso omena lohkottuna
1
2 rkl
Suolaa
1 tl
Mustapippurirouhetta
½ tl
2 dl
Maissitärkkelystä
1 tl
Dl tuoretta piparjuuri raastettuna
1
Kevätsipuli hienonnettuna
1