Omena-banaanismoothie

Omena-banaanismoothie

10 minuuttia
Omena ja banaani muodostavat herkullisen maun smoothieen. Omena-banaanismoothie on helppo valmistaa ja se maistuu varmasti jokaiselle.
https://www.arla.fi/reseptit/omena-banaanismoothie/

Tee näin:

Omena-banaanismoothie
  • Kuori ja paloittele banaanit ja laita ne tehosekoittimeen. Lisää maito, jogurtti ja omenamehu. Sekoita kunnes kaikki on yhdistetty.
  • Kaada laseihin ja ripottele päälle hieman kanelia.
Valmis!
Vinkki

Käytä jäädytettyjä banaaneja tuoreiden sijaan, kun haluat erityisen kylmän ja virkistävän smoothien. Se jäähdyttää smoothien ja antaa sille vielä paksumman koostumuksen. Jos haluat paksumman rakenteen ja nauttia siitä kylmänä ilman pakastettua banaania, voit sekoittaa jäitä muiden ainesosien kanssa.

Vinkki

Jos pidät ohuemmasta smoothiesta, lisää omenamehua vähitellen kunnes saavutat haluamasi koostumuksen. Tämä antaa sinun mukauttaa rakennetta ilman, että maku laimenee.

Ainekset

Omena-banaanismoothie
Banaania
2
2 dl
Tiivistettyä omenamehua
2 rkl
Jauhettua kanelia
2 dl
Lisää herkullisia ideoita
Lime-banaanismoothie
15 minuuttia
Lime-banaanismoothie
(1)
Passionsmoothie
5 minuuttia
Passionsmoothie
(4)
Vihersmoothie
5 minuuttia
Vihersmoothie
(25)

Tee sileä omena-banaanismoothie

Omena-banaanismoothiemme sekoittaa täydellisesti jogurtin ja maidon kermaisen rakenteen banaanien luontaisen makeuden ja tiivistetyn omenamehun raikkaan vivahduksen kanssa. Jauhetun kanelin ripaus pinnalle lisää lämmintä, aromaattista twistiä, joka ihastuttavasti täydentää smoothien hedelmäisyyttä. Tämä hienovarainen lisäys tuo mukaan lohdullisen, hieman mausteisen nuotin, joka tekee jokaisesta siemauksesta entistä nautinnollisemman. Olitpa etsimässä nopeaa aamiaista tai päivän piristystä, tästä smoothiesta tulee varmasti suosikkisi.

Paksuutta ja makeutta banaanista jogurtin ja maidon kanssa

Banaanien, maidon ja jogurtin yhdistelmä tarkoittaa, että saat nauttia ylellisen kermaisesta rakenteesta ja rikkaasta, mutta ei liian paksusta smoothiesta. Jogurtin paksuuden, banaanin kermaisuuden ja maidon silkinpehmeän tunteen yhteispeli tuloksena on samettisen sileä rakenne, joka on suunnattoman herkullista juoda. Banaani antaa sinulle kermaisen, paksun koostumuksen, mikä tekee smoothiesta sekä ylellisen että virkistävän. Se myös infusoi smoothien luontaisella makeudella, joka täydentää omenamehun lievää hapokkuutta, huipentuen harmoniseen makujen yhdistelmään.

Hedelmäinen ja hieman kirpeä vivahde omenamehusta

Tiivistetty omenamehu tuo smoothieen erottuvan kirkkaan ja raikkaan hedelmäisyyden sekä hieman kirpeyttä, joka täydentää banaanin kermaista makeutta. Samalla siinä on myös aavistus makeutta, joka tasapainottaa jogurtin tangia hyvin. Tässä omena-banaanismoothien reseptissä käytämme tiivistettyä omenamehua, joka antaa smoothielle voimakkaan omenan maun ilman, että se laimentaa paksua, samettista rakennetta.

Kokeile mansikka-banaani-omenasmoothieta

Mansikka ja banaani ovat klassinen yhdistelmä, joten miksi et lisäisi mansikoita tähän omena-banaanismoothieen? Makeat mansikat tuovat mukanaan kesäisen raikkautta, nostattaen smoothien kirkkaalla, mehukkaalla makeudella, joka sopii ihanasti yhteen banaanin lempeän kermaisuuden ja omenamehun raikkaiden, kirpeiden sävyjen kanssa. Sekoita kunnes seos on sileää, ja sinulla on ihastuttava herkku, joka on yhtä miellyttävä silmälle kuin makuhermoille, tehden jokaisesta siemauksesta pienen hedelmäisten makujen juhlan. Voit käyttää sekä tuoreita että pakastettuja mansikoita, joista pakastetut antavat smoothielle paksumman ja kermaisemman rakenteen.

Haluatko kokeilla muita smoothieyhdistelmiä banaanien kanssa? Kokeile banaani-mustikkasmoothieta, raikastavaa limeä sisältävää mansikka-banaanismoothieta, banaanismoothieta maapähkinävoin kera tai banaani-mangosmoothieta inkiväärillä.