Olutpaneroidut sipulirenkaat

Olutpaneroidut sipulirenkaat

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(11)

Nämä amerikkalaistyyliset sipulirenkaat maistuvat erittäin hyvältä, sillä ne on paneroitu oluessa ja ne tarjoillaan syntisen hyvän sinihomejuustodipin kera!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl suolaa
  • ½ tl leivinjauhetta
  • ½ tl valkopippuria
  • ¼ tl cayennepippuria
  • 1½ dl olutta
  • 1 kananmuna
  • 1 rkl Arla Meijerivoita sulatettuna Normaalisuolainen meijerivoi
  • n. 4 sipulia
  • auringonkukkaöljyä

Sinihomejuustodippi

Tee näin:

Tee näin:

Valmista ensin dippi. Murenna sinihomejuusto kulhoon. Lisää kermaviili ja mausteet ja sekoita kunnolla keskenään. Laita jääkaappiin maustumaan siksi aikaa, kun valmistat sipulirenkaat. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita toisessa kulhossa keskenään olut, voisula ja kananmuna. Yhdistä kuiviin aineksiin. Kuori sipulit ja leikkaa niistä isoja renkaita. Upota sipulirenkaat friteeraustaikinaan ja friteeraa sitten kypsiksi 180-asteisessa öljyssä. Tarjoa sipulirenkaat sinihomejuustodipin kera.

Vinkki

Tämän reseptin on suunnitellut Henskiksen hekumalliset herkut-blogin Henna.

Lisää herkullisia ideoita