Oliivituorejuustolla päällystetyt crostinit

Oliivituorejuustolla päällystetyt crostinit

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Oliivituorejuustolla päällystetyt crostinit on herkullinen ja suussa sulava alkupala.

Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 20 kpl

  • 20 patonkiviipaletta ohuesta patongista

Maustevoi

Tuorejuusto

  • ½ dl kivettömiä, mustia oliiveja
  • 2 rkl kapriksia
  • 250 g Arla Lempi maitorahkaa Maitorahka 0,2 % laktoositon
  • 1 puserrettu valkosipulinkynttä
  • 2 rkl basilikaa silputtuna

Koristeluun

  • 10 kirsikkatomaattia
  • basilikaa

Tee näin:

Tee näin:

Hienonna oliivit ja kaprikset. Sekoita maitorahkan, valkosipulin ja basilikan kanssa. Mausta voi valkosipulilla ja levitä patonkiviipaleille. Grillaa pari minuuttia 275-asteisessa uunissa. Vahdi leipiä koko ajan, sillä ne palavat helposti. Levitä päälle tuorejuustoa. Koristele kirsikkatomaatin puolikkailla ja halutessasi basilikalla.