Ajankohtaista
Reseptit
Tuotteet
Food & Future
Vastuullisuus
Tietoa meistä
Arla
Reseptit
Nyhtöleipä
Nyhtöleipä
20 minuuttia
•
Kommentit
Nyhtöleipä on herkullinen valkosipulileipä. Voit hyödyntää kuivahtaneet leivät ja tehdä niistä nyhtöleipiä. Kokeile reseptiä!
Tee näin:
Nyhtöleipä paistetaan uunissa. Laita ensiksi uuni lämpenemään 250°C asteeseen.
Leikkaa leivän pintaan ruudukko veitsellä. Varo samalla, ettet leikkaa leipää kokonaan läpi. Toista tämä sama kaikille leiville.
Sekoita voi, cheddar-raaste, murskattu valkosipulinkynsi ja rosmariini. Jaa seos leipien päälle.
Paista jokainen nyhtöleipä uunin keskitasolla noin 4-5 minuuttia. Riippuu leipien koosta, mutta voit saada kaikki leivät paistumaan samalla kertaa.
Tarjoile valmiit nyhtöleivät heti.
Valmis!
Ainekset
Pientä hiivaleipää
4 kpl
Arla voita
50 g
Castello Artfully Authentic Cheddar -juustoa raasteena
2 dl
Tuoretta silputtua rosmariinia
1 tl
Valkosipulinkynttä
1 kpl
Lisää herkullisia ideoita
Pannusämpylät
(66)