Nopea sitruunakermajäätelö ja marinoidut mansikat

Nopea sitruunakermajäätelö ja marinoidut mansikat

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(7)

Helppo ja ihana nopea sitruunakermajäätelö ja marinoidut mansikat maistuu parhaimmalta kun mansikat ovat punaisimmillaan ja makeimmillaan.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Ainekset

  • 100 g mantelimassaa
  • 500 g mansikoita
  • seljankukkamehua tiivisteenä
  • 2 dl Arla kuohukermaa Kuohukermaa Suomesta
  • vaniljajäätelöä
  • 1 sitruunan kuorta raastettuna

Tee näin:

Tee näin:

Raasta mantelimassa karkeaksi raasteeksi ja paahda se kuivalla kuumalla pannulla. Levitä paahdettu raaste leivinpaperille jäähtymään. Puhdista ja lohko mansikat. Kaada seljamehu mansikoiden päälle. Vaahdota kerma, lisää jäätelö suoraan pakkasesta ja raastettu sitruunan kuori, vaahdota kuohkeaksi vaahdoksi. Tarjoile jäätelö mansikoiden kanssa, koristele annos paahdetulla mantelimassaraasteella.

Vinkki

Mantelimassa on helppo raastaa, kun se pakastaa puoleksi tunniksi ennen raastamista.

Lisää herkullisia ideoita