Nokkoskeitto

Nokkoskeitto

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(3)

Nokkoskeitto kevään nokkosista on herkullista. Ruohosipuli värjää nokkoskeiton keväisen vihreäksi ja voimistaa makua. Tarjoile créme fraîchen ja kananmunan kera.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

Ainekset

Tarjoiluun

Tee näin:

Tee näin:

Puhdista, huuhtele ja ryöppää nokkosenlehtiä muutama minuutti. Valuta, purista ylimääräinen vesi pois ja hienonna nokkoset. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota sipuli voissa isossa kattilassa. Silppua ¾ osaa ruohosipulista, ja lisää keittoon (säästä loput koristeluun). Siivilöi jauhot sipuleiden päälle, lisää nokkoset, kasvisliemi ja kerma koko ajan sekoittaen. Anna kiehua noin 5 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla ja (fenkolinsiemenillä). Kuori ja puolita pehmeäksi keitetyt munat. Tarjoile keitto munien, paahdettujen sipulien ja Crème fraîchen kanssa, koristele ruohosipulilla.

Lisää herkullisia ideoita