Mustikkarahkapiiras

Mustikkarahkapiiras

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(2)

1 tunti

Ihana mustikkarahkapiiras syntyy helposti tuoreista mustikoista ja vaniljarahkasta. Tarjoile mustikkarahkapiiras kahvipöydässä tai jälkiruokana.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Annokset

Tee näin:

Tee näin:

1. Aloita mustikkarahkapiiras valmistamalla ensin piiraan pohja. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Voitele noin 26 cm halkaisijan kokoinen piirakkavuoka.
2. Valmista mustikkarahkapiiraan taikina. Sekoita vehnäjauhot ja sokeri. Nypi joukkoon voi ja lisää vesi. Kauli taikina jauhotetulla alustalla ja nosta vuokaan. Leikkaa taikinan reuna veitsellä tasaiseksi.
3. Notkista rahka ja levitä se vuokaan. Ripottele pinnalle mustikat.
4. Paista mustikkarahkapiiras uunin alimmalla tasolla noin 45 minuuttia.
5. Tarjoile valmis mustikkarahkapiiras jäähtyneenä.

Lisää herkullisia ideoita