Mustikkamuffinit

Mustikkamuffinit

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

30 minuuttia

Maukkaat mustikkamuffinit valmistuvat kahvipöytään, synttäreille tai vaikkapa jälkiruuaksi helposti ja nopeasti. Tutustu herkulliseen reseptiin!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}

Ainekset

Reseptistä valmistuu 15 kpl

Muffinssit

Kuorrute

  • 1 dl tomusokeria
  • ½ rkl mustikkamehua
  • ½ dl vettä

Tee näin:

Tee näin:

1. Aloita valmistamaan mustikkamuffinit sekoittamalla kuivat aineet keskenään. Lisää kuiva-aineisiin jatkuvasti sekoittaen sulatettu voi, jogurtti ja munat. Lisää lopuksi mustikat kevyesti nostellen taikinaan.
2. Jaa taikina muffinivuokiin. Paista mustikkamuffinit uunin keskitasolla 180 asteessa noin 20 minuuttia. Anna mustikkamuffinien jäähtyä.
3. Sulata muutama pakastemustikka tilkassa vettä ja murskaa mustikat veteen. Ota vedestä ½ rkl erikseen ja sekoita tomusokerin joukkoon. Lisää vettä niin, että saat sopivan paksuisen kuorrutteen. Koristele valmiit mustikkamuffinit mustikkakuorrutteella.

Lisää herkullisia ideoita