Mustikka-tuorejuustopiirakka

Mustikka-tuorejuustopiirakka

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(6)

Leivo kesäsadon antimista mustikka-tuorejuustopiirakka, joka saa suut mustiksi mustikasta. Pehmeä tuorejuusto ja suomalainen superfood yhdessä piirakassa. Nam!

Liittyvät reseptit

Ainekset

Reseptistä valmistuu 8 annosta

Pohja

Täyte

  • 200 g Arla Luomu maustamatonta tuorejuustoa Laktoositon
  • 2 kananmunaa
  • 1 dl sokeria
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 4 dl mustikoita
  • 2 rkl perunajauhoja
  • 2 rkl sokeria

Tarjoiluun

Tee näin:

Tee näin:

Pohja

Vaahdota voi ja sokeri. Lisää kananmunat vatkaten. Sekoita kuiva-aineet keskenään ja lisää seos vaahtoon. Taputtele taikina voideltuun, halkaisijaltaan n. 27 cm piirakkavuokaan. Paista 200° asteessa noin 10 minuuttia. Nosta vuoka uunista.

Täyte

Vatkaa tuorejuusto, munat ja sokeri seokseksi ja levitä se paistetun piirakkapohjan päälle. Sekoita mustikat ja perunajauhot, ja lisää seos tuorejuustotäytteen päälle. Ripottele lopuksi marjojen päälle sokeria. Paista 30-40 minuuttia 175° asteessa.

Tarjoile jäähtyneenä vaniljasokerilla maustetun kermavaahdon kera.