Munakoisodippi

Munakoisodippi

Maistuva munakoisodippi on virkistävä erikoisuus ruokapöytään.

Tee näin:

  • Leikkaa munakoiso pitkittäin puolen sentin viipaleiksi. Lado viipaleet leivinpaperille uunipellille. Ripottele suolaa viipaleille molemmin puolin. Anna munakoison "itkeä" noin 20 minuuttia. Kuivaa irronnut neste talouspaperilla ja paista kuumalla pannulla rasvassa 3 minuuttia kummaltakin puolelta. Anna jäähtyä ja paloittele monitoimikoneeseen tai tehosekoittimeen. Jauha tasaiseksi. Lisää crème fraîche, hienonnettu valkosipuli ja mausteet. Sekoita tasaiseksi. Pane dippi tarjoiluastiaan ja ripottele hieman paprikajauhetta päälle. Tarjoa hyvän, tuoreen leivän kanssa.
Valmis!

Ainekset

Iso munakoiso, n. 500g
1
Suolaa
1 tl
2 rkl
200 g
Valkosipulinkynsi
1
Jeera
½ tl
Rouhittua mustapippuria
½ tl
Paprikamaustetta
½ tl