Minttukarkkisuklaakakku

Minttukarkkisuklaakakku

Tämä mehevä suklaakakku saa ihanan raikkaan makunsa minttukarkeista.

Tee näin:

  • Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sulata voi kattilassa. Pilko suklaa ja anna sen sulaa voin joukkoon. Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi, ja sekoita joukkoon suklaa-voiseos. Sekoita keskenään jauhot ja suola, ja lisää taikinaan. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun, halkaisijaltaan noin 24 cm, irtopohjavuokaan. Paista uunin keskiosassa 15-20 minuuttia. Anna jäähtyä. Murskaa polkakarkit ja ripottele kakun päälle. Tarjoile kevyesti vatkatun kerman kanssa.
Valmis!
Vinkki

Voit käyttää polkkakarkkien sijaan esimerkiksi Marianne Crush-rouhetta.

Ainekset

200 g
Tummaa suklaata
200 g
Kananmunia
4
Sokeria
2 dl
Vehnäjauhoja
1½ dl
Suolaa
ripausta
Tarjoiluun ja koristeluun
2½ dl
Polkkakarkkeja
200 g
Lisää herkullisia ideoita