Minilohihampurilaiset

Minilohihampurilaiset

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(3)

Minipurilaiset lohitäytteellä ja krassilevitteellä ovat mainio tarjottava vaikkapa lastenjuhlilla tai seisovassa pöydässä.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 300 g lohifileetä
  • ½ sitruunan raastettu kuori ja mehu
  • ½ tl suolaa
  • mustapippuria
  • 8 kpl paahtoleipäviipaleita
  • Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 3 lehteä keräsalaattia

Krassilevite

  • hammastikkuja

Tee näin:

Tee näin:

Leikkaa lohi paloiksi ja laita monitoimikoneeseen. Lisää lohimurekkeeseen sitruunan raastettu kuori ja mehu, suolaa ja pippuria. Muotoile 8 pientä pihviä. Muotoile kaksi ympyrää kustakin leipäviipaleesta, noin 4 cm halkaisijaltaan. Paista voissa rapeaksi molemmin puolin. Nypi salaatti pieniksi paloiksi ja sekoita yhteen vihanneskrassilevitteen kanssa. Paista hampurilaisia voissa 1-2 minuuttia kummaltakin puolen. Voitele leivät levitteellä. Lisää leipien väliin salaatinlehtiä ja lohipihvejä. Parhaiten saat minihampurilaiset pysymään koossa, kun laitat hammastikun niiden läpi.

Lisää herkullisia ideoita