
Metsäsienikeittoa tryffelikermalla
Tryffelin maku ja rapea kinkku tuovat ylellisyyttä valmiiseen sienikeittoon.
Ainekset
Annokset
- 50 g ilmakuivattua kinkkua viipaleina
-
1 dl Arla kuohukermaa
- 1 hyppysellinen tryffeliöljyä
- 2 ripausta suolaa
- 200 g erilaisia sieniä
- 1 rkl rypsiöljyä
-
1 rkl Arla Meijerivoita
- 1 l valmista sienikeittoa
Tee näin:
Tee näin:
Kuumenna uuni 225 asteeseen. Laita kinkku leivinpaperille uunipellille. Paista uunin keskiosassa noin 6 minuuttia. Anna jäähtyä. Vatkaa kerma ja mausta öljyllä ja suolalla. Jaa sienet paloiksi. Paista voissa kattilassa. Kaada joukkoon keitto ja anna sen kiehua koko ajan sekoittaen. Tarjoile tryffelikerman ja kinkun kera.