Merimiespihvi

Merimiespihvi

Merimiespihvi on monen suosikkiruoka lapsuudesta. Merimiespihvi valmistuu hyvin yksinkertaisista aineksista: lihasta, perunasta ja sipulista.
Arvioi (4)

Minun arvosanani

Merimiespihvi

Merimiespihvi on monen suosikkiruoka lapsuudesta. Merimiespihvi valmistuu hyvin yksinkertaisista aineksista: lihasta, perunasta ja sipulista.

Annoslukumäärä

Ohjeet

Leikkaa naudanpaistista ohuita viipaleita ja nuiji niitä hieman. Viipaloi sipulit. Ruskista lihat ja sipulit pannulla voissa sekä mausta suolalla, pippurilla ja jauhetulla paprikalla. Kuori ja viipaloi perunat ja porkkana. Lado lihat, sipulit ja peruna- sekä porkkanaviipaleet kerroksittain. Lisää myös hieman suolaa, pippuria ja paprikajauhetta kerroksiin. Kaada päälle olutta ja lihalientä sekä asettele voikuutiot padan päälle. Hauduta pataa 200-asteisessa uunissa n. 1,5 tuntia. Anna ruoan vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Vinkit

Tämän reseptin on suunnitellut Henskiksen hekumalliset herkut-blogin Henna.

Suositellut tuotteet