Meksikolainen juusto-jauhelihahöystö

Meksikolainen juusto-jauhelihahöystö

Arvioi

(0)

Meksikolainen juusto-jauhelihahöystö saa potkua chilistä ja pehmeyttä tuorejuustosta.

Ainekset

Reseptistä valmistuu 5 annosta

  • 1 vihreä ja punainen chili
  • 1 rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 500 g jauhelihaa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • paprikajauhetta
  • 1 prk säilykemaissia (300 g)
  • 1 prk kikherneitä säilykkeenä (380 g)
  • 200 g Arla maustamatonta tuorejuustoa
  • 1-2 tl tacomaustetta
  • 1½ dl vettä
  • 2 palaa tummaa suklaata
  • 1 ruukku oreganoa

Tarjoiluun

  • nachoja, tortilloja tai riisiä

Avokadotahna

  • 2 kypsää avokadoa
  • 4 rkl Arla maustamatonta tuorejuustoa
  • 1 tl tacomaustetta

Tee näin:

Tee näin:

Halkaise pestyt chilit, poista siemenet ja silppua puolikkaat. Kuumenna voi ja chilisilppu isossa paistinpannussa, anna kiehahtaa, lisää jauheliha ja paista se rouheaksi muruksi. Mausta. Lisää valutetut maissinjyvät ja kikherneet, tuorejuusto, tacomauste ja 1 dl vettä. Hauduta 5–10 minuuttia, lisää vettä tarvittaessa. Mausta tummalla suklaalla ja silppua oregano joukkoon. Tarjoa höystö nachojen kanssa naposteltuna, tortillaan kääräistynä tai riisin kera. Avokadotahna: Halkaise avokadot, poista siemenet ja koverra hedelmäliha kuorista ja murskaa se haarukalla. Sekoita juusto joukkoon. Tarjoa meksikolaisen juusto-jauhelihahöystön kanssa.