Mehevät paprikat

Mehevät paprikat

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Mehevät paprikat on ruokaisa ja herkullinen uuniruoka, joka valmistuu tuossa tuokiossa.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Poista suosikeista' : 'Lisää suosikkeihin' }}
Liittyvät reseptit

Ainekset

Annokset

  • 4 keskikokoista paprikaa

Täyte

  • 1 pieni porkkana
  • pieni pala purjoa
  • 1 rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 1½ dl kasvislientä fondista
  • 1 dl couscousia
  • 250 g Arla Keso raejuustoa
  • 1 tl yrttisuolaa
  • 1 rkl yrttisekoitusta
  • ½ tl mustapippurirouhetta
  • 1 dl Arla Emmental juustoa raasteena

Tee näin:

Tee näin:

Leikkaa paprikoiden yläosat irti niin, että kanta jää hattuosaan kiinni. Koverra siemenet pois. Leikkaa pohjaosa tasaiseksi, että paprikat pysyvät pystyssä. Valmista täyte. Kuori porkkana ja paloittele se aivan pieniksi kuutioiksi. Leikkaa purjosta pala vaaleaa osaa, huuhdo se hyvin ja hienonna veitsellä. Paista kasviksia sekoitellen voissa pannulla, kunnes porkkanat ovat vähän pehmenneet. Kaada couscous kiehuvaan kasvisliemeen. Nosta kattila levyltä ja laita kansi päälle. Anna couscousin imeytyä nesteeseen. Yhdistä täytteen muut ainekset juustoraastetta lukuunottamatta. Jaa täyte paprikoihin ja ripottele juustoraaste päälle. Nosta paprikat ja hattuosat pieneen uunivuokaan ja kuorruta 200 asteessa noin 15 minuuttia. Nosta hatut paprikoiden päälle. Tarjoa sellaisenaan salaatin kanssa tai lisäkeruokana.

Lisää herkullisia ideoita