Marokkolaiset kebabit kuskusin kera

Marokkolaiset kebabit kuskusin kera

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(1)

Marokkolaiset kebabit kuskusin kera maistuu koko perheelle.

Ainekset

Annokset
  • 4 broilerinfileetä
  • 200 g Ingman luonnonjogurttia
  • 1 tl suolaa
  • kanelia
  • kardemummaa
  • juustokuminaa
  • cayennepippuria
  • 2 puserrettua valkosipulinkynttä

Kuskus

  • 4 dl couscousia
  • 4 dl Omenatäysmehua
  • 50 g mantelilastuja
  • 2 rkl Arla Meijerivoita Normaalisuolainen meijerivoi
  • 50 g pehmeitä aprikooseja tai rusinoita

Tee näin:

Tee näin:

Leikkaa broilerinfileet pituussuunnassa ohuiksi suikaleiksi. Sekoita jogurtti, suola, mausteet ja valkosipuli kulhossa. Lisää broileri. Anna marinoitua noin 2 tuntia. Kiehauta omenamehu ja lisää kuskus. Nosta kattila levyltä, laita kansi päälle ja anna turvota 6 minuuttia. Paahda mantelilastuja kuivassa paistinpannussa noin minuutin ajan. Lisää voi, mantelilastut ja aprikoosit kuskusiin. Pistele broilerin suikaleet liotettuihin vartaisiin. Aseta vartaat öljytylle grilliritilälle ja grillaa joka puolelta 8-10 minuuttia.