Marjaisa rahkapiirakka

Marjaisa rahkapiirakka

Jälkiruoka
Marjaisa rahkapiirakka maistuu herkulliselta tilanteessa kuin tilanteessa. Kokeile helppoa reseptiä jo tänään!
https://www.arla.fi/reseptit/marjaisa-rahkapiirakka/

Tee näin:

  • Ota kauramurotaikina pakastimesta sulamaan pakkauksen ohjeen mukaisesti ennen piiraan leipomista. Kauli kohmeinen taikina halkaisijaltaan 26-28 cm piirasvuokaan sopivaksi. Kääri taikinalevy kevyesti kaulimen ympärille ja nosta vuoan päälle. Painele taikina vuokaan ja viimeistele reuna. Valmista täyte. Sekoita täytteen ainekset tasaiseksi seokseksi. Tarkista maku ja lisää sokeria, jos haluat. Kaada täyte vuokaan. Nosta vuoka ritilälle uunin alaosaan. Paista 200 asteessa 30-40 minuuttia, kunnes täyte on hyytynyt. Tarjoa jäähtyneenä vaniljasokerilla maustetun kermavaahdon kanssa.
Valmis!

Ainekset

Pohja
Valmista torttutaikinaa, 400 g
1 pkt
Täyte
Maitorahkaa
250 g
Pakastemarjoja soseutettuna
250 g
Kuohukermaa
1 dl
Kananmunat
3
Sokeria
1 dl
Vaniljasokeria
1 rkl
Tarjoiluun
Kuohukermaa
2 dl
Vaniljasokeria
2 tl