Marinoitu mansikka-melonisalaatti

Marinoitu mansikka-melonisalaatti

Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot
Äänestysvaihtoehdot

(0)

Marinoitu mansikka-melonisalaatti ja jogurtti-jäätelövaahto maistuu koko perheelle.

Ainekset

Annokset
  • 1 l mansikoita
  • 500 g melonia, esim. cantaloupea
  • 1 sitruunan raastettu kuori ja mehu
  • 3 rkl fariini- tai ruokosokeria

Jogurtti-jäätelövaahto

  • 200 g Ingman luonnonjogurttia
  • ½ l vaniljajäätelöä

Tee näin:

Tee näin:

Perkaa ja huuhdo mansikat tarvittaessa. Paloittele meloni. Asettele marjat ja hedelmät kerroksittain marinointikulhoon. Pese sitruuna hyvin, raasta kuori ja purista mehu. Sekoita joukkoon sokeri. Kaada seos mansikka-melonisalaatille ja anna marinoitua noin 30 minuuttia. Siirrä salaatti tarjoilukulhoon. Ota jäätelö pehmenemään ja sekoita jogurtin kanssa. Tarjoa vaahto salaatin kanssa. Jos vaahdosta tulee juoksevaa kastiketta jäätelön sulamisen takia, ei se haittaa, koska sekin maistuu mainiosti salaatin kanssa.